Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

MQ5
5G GSM Alarm Dialler

 

Den nya 5G GSM-alarm-uppringaren kan användas till alla typer av meddelanden med både sms och samtal.
- Har 4 alarminganger som kan vara digitala eller analoga (0-36Vdc). Har 1 potentialfri relä (50 vdc, 2 A) och en transistorutgång till styrning (100mA) av olika enheter. 

- Kan ringa, skicka SMS och mail. När den ringer kan man få ett röstmeddelande uppläst. Telefonmeddelanden är datortal, så att den läser upp meddelanden med olika röster.

-Uppringaren är utrustad med ett e-SIMkort med ett internationelt telefonnummer. Den väljer det bästa nätverk som finns där den blir placerad. Det finns en funktion där man kan se vilket nätverk som är tillgängligt. Man kan också se vilket nätverk enheten har valt. Det är också möjligt att välja ett annat nätverk om man önskar.

-Varje enhet har en egen hemsida och ligger på en server. Den kollas var fjärde minut. Om den förlorar ström eller kontakt skickas det automatiskt ut ett mail till dem som är registrerade som administratörer.

- Programmeras enkelt från en PC eller en en nätläsare i mobiltelefonen. När den blir levererad följer det med en QR-kod som man skannar med telefonen. Det hät är väldigt enkelt.   

- Själva Abonnemanget är betalt för 10 år framåt. Det finns ingen risk att bli urkopplad på grund av att den inte har varit aktiv. Man betalar för SMS och uppringningar genom att fylla på krediten på hemsidan. När den levereras så är det betalt för ca 50 SMS/samtal. Man går till vår hemsida och köper ett paket för att fylla på kredit på enheten.

- Har et potentialfri relä som kan styras via uppringning, sms eller direkt från hemsidan. Om man vill använda den som en ren portöppnare är det en avgift på 500:- per år.

- Den nye 5G-meddelaren är en av de säkraste och snabbaste meddelaren som finns på marknaden idag. Den är en bra lösning till alla som nu måste byta ut sina 2G-sändare.

Den fasta avgiften är betald för 10 år framåt, e-post är gratis.

 

- Slår alla nummer samtidig, skickar SMS till alla nummer samtidigt. Den är otroligt snabb.

- Den nya 5G-meddelaren är en av de säkraste och snabbaste meddelaren som finns på marknaden idag.

 

Är du installatör och vill beställa Holars MQ5 så hittar du den på www.holars.se

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn